Η βιζιτα από την Αθήνα Ξένια – Η φιλότιμη Ελληνίδα…

Ξεκίνησε από George, 13 Ιουν, 2025, 01:07 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

George

Ευχαριστώ πολύ πάλι το sex club και το γραφείο adult για το δώρο τους.

Επικοινωνία με το γραφείο πολύ εύκολη και οι τηλεφωνήτριες πολύ εξυπηρετικές τους είπα τι θέλω και μου πρότειναν την Ξένια που έχει και καλές κριτικές και έδωσα το οκ χωρίς να το σκεφτώ πολύ.

Η κοπέλα ήρθε στην ώρα της και ήταν πολύ θερμή με το που μπήκε στο δωμάτιο και προσπάθησε με τον γλυκό της τρόπο να σπάσει γρήγορα τον πάγο κάνοντας κάποια αστεία που γελάσαμε και οι δύο. Κοντή κοπέλα με πολλά μεγάλα τατουάζ και λίγο φουσκωμένα χείλη. βυζιά μικρά με μεγάλη ρογα που κρέμας εύκολα παλτό όταν είναι σκληρή

Πήγε για ντους και όταν βγήκε ήρθε κατευθείαν πάνω μου και αρχίσαμε τα ερωτικά μας παιχνίδια με αποκορύφωμα μια πολύ καλη πίπα από τη μεριά της που και εγώ της ανταπέδωσα την περιποίηση στο κλειστού τύπου μουνι της και μου φάνηκε ότι της αρεσε. Επειδή ειμασταν και οι δύο πολύ αναμμένοι της ζήτησα να μου φορέσει το προφυλακτικό και της έκανα δυνατό γαμησι σε τρεις στάσεις με δυνατό τελείωμα μέσα της.

Μετα μιλήσαμε και είπαμε λίγα πράγματα για τις ζωές μας και κάποια κοινά που έχουμε και αποχαιρετηστηκαμε.

Πρόκειται για πολύ φιλότιμη κοπέλα που θέλει να περάσεις καλά και βάζει τα δυνατά της για να το πετύχει".